Smidestävling - On the Edge

Under Kristi Himmelfärdshelgen 27/5-28/5 äger Spring Craft 2022 rum och då nalkas smidestävling!

Temat är ”On the Edge” och tolkningen är generös. Verket skall i huvudsak vara tillverkat genom varmsmide. Det finns ingen begränsning i storlek men observera att du själv måste ombesörja transport till och från NOHABS smedja Spring Craft i Trollhättan.

Ära och 10.000 svenska kronor står på spel!
6.000 kr. i 1:a pris, 3.000 kr. i 2:a pris och 1.000 kr. i 3:e pris.

Ingen förhandsanmälan behövs men observera att inlämning måste ske 27/5 på konsthallen i Trollhättan mellan kl. 14 och 18

2016

Vi missade en siffra i adressen till vilken ljuskronorna i tävlingen ska skickas. Nu är rätt adress inlagd i dokumenten så kolla en extra gång innan ni skickar!
Klicka här för att komma direkt till tävlingen.
Läs Vidare »

Nu är det dags för nästa års tävling och vandringsutställning med tema Ljuskronan. Alla medlemmar är välkomna att deltaga! Klicka här för mer information.

Läs Vidare »

Nuvarande redaktör för föreningens hemsida kommer att sluta efter nästa nummer av tidningen, vill du vara den som som tar över efter henne?
Vår medlemstidning har en central roll i föreningen, och därför söker vi en engagerad person som vill ta över ansvaret för den. Låter det spännande? Hör av dig till oss på info(a)konstsmidesforeningen.se eller ring till vår styrelseordförande Ivan så kan vi svara på dina frågor!

2016

Klicka här för att komma direkt till tävlingen.