Symposium

Första helgen i november tillägnas smide i allt från arkitektur till brasning på HDK Steneby i Dals Långed. Kreativa workshops och inspirerande föreläsningar hålls i HDK Stenebys stora smedja, frukost, lunch och gemensam middag ordnas i matsalen och till kvällen blir det trevligt samkväm i puben vid Dalslands kanal.

Läs Vidare »
När föreningen möttes i Bäckedals Folkhögskola i valdes nyy ordförande och styrelsen redovisade en förbättrad ekonomi!

Hur ses vi nästa år?
Läs Vidare »

Nu är det snart dags årsmöte i föreningen, den 4 maj 2019 ses vi på Bäckedalsfolkhögskola i Sveg! Nedanför hittar ni pdf filer med Dagordningen, information om program, och information om boende för de som behöver.

Etiketter: årsmöte, evenemang

Den 24/5 till den 26/5 händer det!

Detta år ordnar Föreningen Spring Craft Trollhättan utsällningen "Ta Med", tävling med tema "Rörligt", Gerillasmide, ett flertal föredrag, årliga foto utställningen, underhållning och självklart fest!

Bli Medlem

Som medlem

Fyra gånger om året skickar vi ut tidningen till alla medlemar, tidningen innehåller intressanta alla möjliga artiklar och tips relaterade till smide.

Medlemar är även inbjudna till kurser, möten, utställningar, tävlingar och träffar runt om i landet och utlandet.

Uppgifter

Medlemsavgifter:
500 kr/år per person
250 kr/år per person för studerande

Organisationsnr: 802012-9527

HUR?

För att bli medlem betalar du in medlemsavgiften till vårt bankgiro tillsammans med dina kontaktuppgifter. Vi behöver ditt namn, adress, telefonnummer, och epost adress.

Kan du inte lämna alla kontaktuppgifter så skickar du ett mail med dessa till info@konstsmidesforeningen.se.